Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

H Ιωάννα Καρυστιάνη στο Γενικό Λύκειο Κολυμβαρίου




















Οι καθηγητές και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Κολυμβαρίου είχαν τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν για μερικές ώρες στο σχολείο τους τη σπουδαία πεζογράφο αλλά και εξαιρετικό άνθρωπο Ιωάννα Καρυστιάνη.
Η κ. Καρυστιάνη η οποία βρέθηκε στα Χανιά για την επίσημη παρουσίαση του καινούργιου της βιβλίου «Καιρός σκεπτικός» δέχτηκε άμεσα και πρόθυμα την πρότασή μας να έρθει στο σχολείο μας.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/1/2012 στη Σχολική Βιβλιοθήκη του Λυκείου με τη συμμετοχή μεγάλης ομάδας παιδιών τα οποία η κ. Καρυστιάνη συνεπήρε με το χειμαρρώδη λόγο της και τη χαρισματική προσωπικότητά της.
Η κ. Καρυστιάνη μίλησε με τα παιδιά για την τέχνη της γραφής, τη λογοτεχνία, τα ανθρώπινα συναισθήματα, τον κινηματογράφο και τους καλλιτεχνικούς δημιουργούς. Μοιράστηκε τις σκέψεις, τις λέξεις και τις εμπειρίες της με τα παιδιά και δέχτηκε τις ερωτήσεις τους σε μια υπέροχη διαδραστική διαδικασία η οποία διήρκεσε 4 εκπαιδευτικές ώρες.
Όλοι οι καθηγητές του Γενικού Λυκείου Κολυμβαρίου εκπροσωπώντας και τους μαθητές μας ,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ.Καρυστιάνη για την υπέροχη εκπαιδευτική εμπειρία που μας προσέφερε απλόχερα με την παρουσία της.

Καθηγητές Λυκείου Κολυμβαρίου

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Αποτελέσματα του διαγωνισμού Φωτογραφίας

Μετά την ψηφοφορία μαθητών και καθηγητών οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι:

1ο Βραβείο Μελάκη Μαρία
























2ο Βραβείο Παπαδάκη Κατερίνα
























3ο Βραβείο Μαλακωνάκη Ευλαμπία
























4ο Βραβείο Γεωργακάκη Δήμητρα



















Πυράνχας