Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Εξωφρενική Βιβλιοθήκη


Μήπως όταν ακούτε για θετικές επιστήμες αρρωσταίνετε ; Οι τύποι σας σαστίζουν, ενώ τα σύμβολα και οι εξισώσεις σας προκαλούν σύγχυση και σας κάνουν να τρέμετε; Αν ναι, τότε μην ανησυχείτε : η Εξωφρενική Βιβλιοθήκη έχει να σας προτείνει μία εξωφρενικά απίθανη λύση με την καταπληκτική σειρά βιβλίων της.

Στα βιβλία αυτά, εκτός από το έργο του κάθε επιστήμονα, παρουσιάζονται όλες οι συναρπαστικές πτυχές της ζωής τους. Ακόμα, εκεί θα βρείτε όλες τις επιπλέον λεπτομέρειες που είτε αποφεύγουν να σας αποκαλύψουν οι καθηγητές σας είτε τις θεωρούν ασήμαντες και ανούσιες. Τέλος, θα βρείτε απίθανους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τον καθηγητή σας.

Κάποια βιβλία που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν είναι : ΄΄Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν & η φούσκα του σύμπαντος ’’ του Mike Goldsmith, ΄΄Μοιραίες Δυνάμεις ’’ και ΄΄Χημείας Αντίδρασης ’’ του Nick Arnold καθώς και ο ΄΄ Ο Άγνωστος Χ ’’ και ΄΄Ο Ισαάκ Νεύτων & το μήλο του ’’ του Kjarta Poskitt . Στις σελίδες τους θα ανακαλύψετε πως μερικοί σπουδαίοι επιστήμονες κατόρθωσαν να αλλάξουν το ρου της ιστορίας των επιστημών, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο. Κι όλα αυτά χωρίς να σας προξενήσουν πονοκέφαλο.

Λοιπόν, τι περιμένετε ; Διαβάστε ένα από τα καταπληκτικά βιβλία της Εξωφρενικής Βιβλιοθήκης και θα μάθετε πως :

Ποτέ άλλοτε η επιστήμη δεν ήταν τόσο εξωφρενική !!!!!!!!!



Μαρία Μινωτάκη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ελπίζω οι καθηγητές σας να συμβουλεύονται την εξωφρενική βιβλιοθήκη, συγχαρητήρια, συνέχισε τις "εξωφρενικές" προτάσεις.