Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

6 Φλεβάρη 2007 – 6 Φλεβάρη 2008

Σήμερα έχουμε γενέθλια, γινόμαστε ενός έτους και σας κερνάμε από την τούρτα μας!!!













«Απολογισμός» του πρώτου έτους της online ζωής μας:

Μοιραστήκαμε μαζί σας τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας γύρω από το περιβάλλον, το κινητό στο σχολείο και άλλα πολλά.

Καταθέσαμε την άποψή μας για τα Μ.Μ.Ε. και τη θέση που έχει το σχολείο.

Παρουσιάσαμε βιβλία και τον τρόπο να δημιουργήσεις μια ταινία.

Μοιραστήκαμε μαζί σας τα συναισθήματά μας για τις πατροπαράδοτες παραδόσεις

Ακολουθήσαμε τη φωτογραφική ομάδα για να δούμε πως εμφανίζονται οι φωτογραφίες μέσα σε έναν μαύρο(και όχι κίτρινο...!) θάλαμο και καταγράψαμε την εμπειρία μας.

Είδαμε το σχολείο μας να αλλάζει από την τηλεοπτική εκπομπή «Άλλαξε το». Σε λίγες μέρες θα ανέβουν και οι φωτογραφίες από τις ανανεωμένες μας τάξεις.

Με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Λύκειο μας, μεταβήκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και κάναμε μια συνέντευξη-συζήτηση με τον υπεύθυνο του τμήματος αιμοδοσίας Χανίων. Κατόπιν παρουσιάσαμε την συζήτηση μας στην ενημέρωση που προηγήθηκε της αιμοδοσίας.

Παρακολουθήσαμε τις πρόβες και την παρουσίαση του θεατρικού έργου «Περλιμπλίν και Μπελίσα» από την θεατρική ομάδα του σχολείου μας και τα παιδιά απέσπασαν το πιο ζεστό μας χειροκρότημα γιατί πραγματικά τόσους μήνες πάλευαν για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και τελικά τα κατάφεραν.

Δώσαμε πολλά , άλλοτε κουραστήκαμε, άλλοτε τσακωθήκαμε μεταξύ μας όμως ο διαρκής στόχος μας ήταν και είναι να προσφέρουμε το καλύτερο στο Pyranxas και σε όλους όσοι μας επισκέπτονται.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας επισκέπτονται για την στήριξη τους και τους συμμαθητές μας είτε μας επισκέφτηκαν είτε όχι. Η στήριξη ή η αποδοκιμασία τους μας έκανε πιο δυνατούς γιατί « ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς» .

Αρκετά παιδία από την συντακτική ομάδα φέτος είμαστε στην Γ’ Λυκείου και χαιρόμαστε που αποκτήσαμε μικρά pyranxakia τα οποία θα συνεχίσουν αυτό που εμείς αρχίσαμε πέρυσι τον Φλεβάρη. Εμείς τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και γεμάτοι έμπνευση.

Τέλος θα αναφερθώ σε όλους τους συντελεστές της συντακτικής ομάδας και σε όσους μας βοήθησαν:

Η Εύα και η Μαρία, το εκρηκτικό μας δίδυμο όταν διαφωνούν και όταν συμφωνούν πάντα με κέφι για τις συναντήσεις της ομάδας (θυμάστε άραγε τι έγινε στο σπίτι της Εύας….?).

Η Νανσυ έγραψε το πρώτο άρθρο, το άρθρο γνωριμίας, εκ μέρους μας. Θα λέγαμε ότι είναι σαν εκπρόσωπος τύπου αλλά πολύ καλύτερη από τους εκπροσώπους τύπου που κυκλοφορούν …

Η Κατερίνα και Ιωάννα οι “emos” της παρέας πάντα με δημιουργικές ιδέες και θέματα για το blog.

Εγώ δεν μπορώ να πω για μένα, αυτό ας το κάνουν τα άλλα παιδιά της συντακτικής ομάδας. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αγωνίστηκα πολύ γι΄ αυτό το blog και χρωστάω μεγάλο ευχαριστώ σε ένα άτομο που με έκανε να μην τα παρατήσω.

Η συντακτική ομάδα και τα υπόλοιπα παιδία του Pyranxas θα συνεχίσουμε να γράφουμε με την ίδια όρεξη και το ίδιο μεράκι. Εσείς όλοι να μην ξεχνάτε πως πάντα στην κάρδια σας θα ζει ένα Pyranxas το οποίο θα αμφισβητεί όλα όσα «σερβίρονται»

Χρόνια Πολλά Pyranxas!!!!

Εκ μέρους του Pyranxas

Ειρήνη Χριστοδουλάκη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλά pyranxas, η τούρτα υπέροχη, γεύτηκα ένα κομματακι! συνεχιστε, ολοι μαζι, να μας γλυκαινετε...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά στα πυράνχας και...να τα εκατοστίσει!Ειρήνη,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Είναι φοβερό το κείμενό σου,κάτι που μάλλον δεν χρειάζετε να σου πω και η τούρτα σου πολύ καλή!Εσύ την έφτιαξες;Τέλος πάντων,σε συμβουλεύω να μην εγκαταλείψεις ποτέ το γράψιμο και να το αξιοποιείς με τα χρόνια.Εύχομαι στο μέλλον να διαβάζουμε κείμενα ή άρθρα σου σε κάποια μεγάλη εφημερίδα ή περιοδικό!Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα πυρανχας!!!Ειρηνη μου πολυ ωραιο το αρθρο σου.μακαρι να συνεχιστει αυτη η προσπαθεια που γινεται επιτελους ακουγεται η φωνη των παιδιων.......φιλια....