Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Που είναι ο πολιτισμός Ωεο!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
Διακόπτουμε το πρόγραμμα μας , για να σας ανακοινώσουμε : Χάθηκε ο πολιτισμός,είναι κουρασμένος και ταλαιπωρημένος. Σας παρακαλούμε εάν υπάρχει κάποια πληροφορία επικοινωνήστε με το κανάλι.Δίνεται χρηματική αμοιβή.





Ο πολιτισμός, που να είναι άραγε χαμένος; Στα πρωινάδικα;Τις μεσημεριανές εκπομπές ή στα σήριαλ; Ποιος ξέρει...Η κατάσταση του είναι κρίσιμη και η δική μας θλιβερή. Η τηλεόραση, το πιο εύκολα προσβάσιμο μέσο για τη διάδοση του πολιτισμού έχει πνιγεί στα σκουπίδια.Τα μεγάλα κανάλια μεταδίδουν τις βλακείες τη μία μετά την άλλη · εννοώ τα καθημερινά προγράμματα, διότι εγώ και όλος ο κόσμος δεν έχουμε άλλες έγνοιες εκτός απο το πότε η Μαρία θα γίνει όμορφη ή αν το DVD του κ. Ζαχόπουλου ήταν ρόζ ή πράσινο για να αναφέρουμε δυο παραδείγματα από τη χρονιά που πέρασε.
Ειλικρινά πιστεύω ότι πρέπει να μας περνάνε για πολύ περιορισμένης νοημοσύνης ανθρώπους για να μας παρουσιάζουν τέτοια προγράμματα · βέβαια και μεις ευθυνόμαστε γι΄ αυτό διότι τα παρακολουθούμε, μάλλον έχουμε εθιστεί πια. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν έχουμε αναπτυγμένη κριτική ικανότητα και έτσι καταπίνουμε ότι μας δίνουν. Αφομοιώνουμε κάθε κουτσομπολίστικη ανοησία αντί να καθίσουμε να παρακολουθήσουμε ένα ποιοτικό πρόγραμμα. Διότι ναι , και όμως υπάρχουν και ουσιαστικά προγράμματα στο χαζοκούτι που προβάλουν τον πολιτισμό, και δεν εννόω τα ψευτοκουλτουριάρικα αλλά κάποια άλλα ψαγμένα.Αυτά λοιπόν θα πρεπε να παρακολουθούμε αν και παίζονται δύο η ώρα το βράδυ γι αυτούς που έχουν το μάτι γαρίδα!( Αν με καταλαβαίνετε!!)
Α! Μην το ξεχάσω, η Μαρία τελικά τι έγινε;


Μαρία Μαρνεράκη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxa!eimaste gia gelia k gia klamata!..oso gia ton politismo..asta mh ton psaxneis..den antekse na akouei toses malakies sta proinadika kai ekopse tis flebes toy...

Ανώνυμος είπε...

fantastiko poly oraio arthro.oraio to skeftiko soy.A!kai epikairo


congratulations!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σου Μαρια!ωραιο αρ8ρο ,εχεισ καιρο να γραψεισ..γραψε κατι σε παρακαλω πολυ!