Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Τα εν οίκω μη εν δήμω….(?)

"Τα εν οίκω μη εν δήμω" έλεγαν οι αρχαίοι για να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή. Ωστόσο δεν είμαστε σίγουρες κατά ποσό πρέπει να τηρήσουμε αυτή την ρήση των αρχαίων ημών προγόνων, άλλωστε και άλλες φορές σας έχουμε μεταφέρει ενδoοικογενειακές υποθέσεις του Pyranxas…
Το σημερινό θέμα μας είναι τα άρθρα που γράφονται για το Pyranxas και το πόσο γρήγορα αυτά ανεβαίνουν στο blog από την ημέρα που έχουν παραδοθεί στον υπεύθυνο καθηγητή.
Τον τελευταίο καιρό , σύμφωνα με τις πηγές μας στο Κολυμπάρι για έναν παράξενο λόγο τα κείμενα που παραδίδονται στον καθηγητή μας αργούν να ανέβουν στο blog και από ότι πληροφορηθήκαμε, δεν μιλάμε για καθυστέρηση εβδομάδας αλλά και μηνών σε ορισμένες περιπτώσεις όπως επίσης και για άρθρα που δεν έχουν ανεβεί καθόλου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε για δυο πραγματα:
1ον. φοβόμαστε ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε δάκτυλο ανταγωνιστικών blogs προς το Pyranxas και
2ον ότι όταν ξεπεραστεί ο δάκτυλος αυτός, τα άρθρα μας δεν θα είναι πια επίκαιρα.
Την λύση στο τελευταίο προβληματισμό μας ήρθε να μας την δώσει ο κύριος Σουρουλής,ο οποίος δεν είναι πια στο σχολείο μας , όταν βρεθήκαμε μέσα στις διακοπές του Πάσχα. Η λύση που μας πρότεινε ήταν να αρχίσουμε να γραφούμε φουτουριστικά άρθρα ώστε να είναι επίκαιρα όταν και αν ανέβουν στο blog μας. Πράγματι, η λύση που μας προτείνατε κύριε Σουρουλή έχει ήδη μπει σε εφαρμογή και ελπίζουμε να έχουμε σύντομα τα πρώτα φουτουριστικά άρθρα μας.
Έτσι, λοιπόν, βάσει όλων αυτών των δεδομένων το παρόν άρθρο δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα είναι online μετά την σύνταξη του, σήμερα 6 Μαΐου 2009, γεγονός που σημαίνει ότι μέχρι τότε εικάζουμε ότι πιθανόν να έχουν συμβεί κοσμοϊστορικά γεγονότα άξια σχολιασμού όπως για παράδειγμα η προκύρηξη εθνικών εκλογών μαζί με τις ευρωεκλογές, η έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων για τα ημερήσια λύκεια της χώρας μας, ίσως ακόμα και η επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα από το Βρετανικό μουσείο και ενδεχομένως κάποια απόπειρα δολοφονίας κατά του Μπαράκ Ομπάμα (είπαμε κοσμοϊστορικά γεγονότα).
Εμείς, ωστόσο ελπίζουμε ότι ο αγαπητός , καταπληκτικός φανταστικός κύριος Μαρκαντωνάκης θα ανεβάσει το άρθρο αυτό σύντομα και χωρίς να το περάσει από λογοκρισία , μιας και στο Pyranxas είναι γνωστό από την πρώτη μέρα ότι μας αρέσει να είμαστε που και που άτακτοι…
Να ξεκαθαρίσουμε ότι τις πηγές μας δεν τις αποκαλύπτουμε καθώς επίσης ότι η ιδέα για αυτό το άρθρο μας ήρθε στην προαναφερθείσα συνάντηση με τον κύριο Σουρουλή, γι΄αυτό και ελπίζουμε ότι αυτή την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές δεν έχουν συντελεστεί και πάρα πολλά κοσμοϊστορικά γεγονότα!

Για το Pyranxas
Νάνσυ Κοκκινάκη & Ειρήνη Χριστοδουλάκη

2 σχόλια:

Σουρουλής είπε...

Με δώσατε στεγνά!!!!!! :)

Eirini_Chr είπε...

Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε!
Εγώ σας είχα ζητήσει την άδεια σας για αυτό το άρθρο! Αλλά δεν φταίμε εμείς… το άρθρο έγραφε και άλλα πράγματα αλλά κάποιος (ποιος άραγε ?) το πέρασε από λογοκρισία γκουχ γκουχ…Αν θέλετε μπορώ να σας στείλω ολόκληρο το αρχικό άρθρο.