Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Χρονιά Πολλά Pyranxas!!

Σήμερα συμπληρώνουμε τον τρίτο χρονο της cyber ζωής μας και σας προσφέρουμε κομμάτι από την τούρτα μας.
























Ο χρόνος που πέρασε ηταν άκρως δημιουργικός. Μοιραστήκαμε μαζί σας τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας γύρω από διάφορα θέματα. Εκφράσαμε ακόμα πιο έντονα τις καλλιτεχνικές μας αναζητήσεις μέσα από ποιήματα και φωτογραφίες των παιδιών που δημοσιευτήκαν στο blog μας.
Ωστόσο τα πολλά λόγια, αρκετές φορές, είναι φτώχια γι΄αυτό δεν θα σας κουράσω πολύ, όχι σήμερα τουλάχιστον…Τα παιδιά της 1ης συντακτικής ομάδας έχουμε πλέον αποφοιτήσει όλα από το λύκειο μας και χαιρόμαστε παρά πολύ που το Pyranxas συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά . Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό της προσπάθειας αυτής γιατί την πιστεύουμε με όλη μας την καρδιά και προσπαθούμε να την αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο.
Μια νέα δεκαετία μόλις ξεκίνησε γεμάτη όνειρα και στόχους για όλους εμάς. Ακόμα ένας χρόνος ζωής συμπληρώθηκε και θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότεροι γιατί όλοι μαζί δουλεύουμε για το Pyranxas.
Παιδιά, συνεχίστε όλοι σας την τόσο καλή δουλειά που κάνετε! Θέλουμε να διαβάζουμε και να βλέπουμε τι έχετε να μας πείτε, τι έχετε να μας δείξετε.

Χρόνια πολλά Pyranxas!

Εκ μέρους της 1ης συντακτικής ομάδας
Ειρήνη Χριστοδουλάκη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πυρανχακι μας χρονια σου πολλα!!!!
ευχομαι να συνεχιστει αυτο το αξιολογο εργο που παραγεται και να γινει ακόμα πιο αιχμηρο...όπως τα δοντια του πυρανχας....

Ανώνυμος είπε...

Ma den mporw na to pistepsw oti perasane kiolas 3xronia apo ekeino to apogeuma pou ftia3ame to blog sto sxoleio!Xronia mas polla!


belisa.